KÉPGYŰJTEMÉNY

Hozzáértő válogatás, egyedülálló kollekció

A fotózásban eltöltött több mint húsz év alatt láttunk egyet s mást. Korszakok jöttek, irányzatok mentek, de a fényképek iránti rajongásunk megmaradt. Nagyon szeretjük a képeket. Abban a korban élünk, amikor minden dokumentálva van. A történelem során soha nem született még ennyi kép. 

A közösségi médiában úgy osztjuk magunkről az információt mintha nem lenne holnap. A mobiltelefonnak becézett csinos kis kamerákkal és a szűrőkkel mindenki fotóssá válik. Vagy nem. A kissé életlen, rosszul világított és helytelenül keretezett képek attól, hogy képek, még nem teszik André Kertésszé készítőjüket. Még káprázatos szűrőkkel sem. De a fentebb említettek okán ma már majdnem mindenki beszéli a képek nyelvét és ez nagyon jó dolog. A képek körbevesznek bennünket, képekben gondolkozunk és a világot is képeken keresztül értjük meg. A világ alapjaiban jó és barátságos hely, bár biztosan vannak, akik vitatkoznának ezzel.

Az azonban biztos, hogy bármilyen világról beszélünk, a fotózás igényel némi tudást.

A biztos kezekkel való fotózás legalábbis. A paksi atomerőmű kontroll termébe sem sétálhat be akárki. Hagyjuk azt a mérnökökre. 

Mi képekkel dolgozunk hosszú ideje. Szeretjük a képeket, amik történetet mesélnek. És szeretünk történetet mesélni képekkel. Ezt a tudást is szeretnénk a Főfotóval tovább adni. Egyedi és fontos kollekciót építünk. Az általunk biztos szemmel válogatott és folyamatosan bővülő katalógusunkból árusított fotográfiák nem okoznak csalódást. Értéket képviselnek a hordozótól kezdve az utolsó ezüstszemcséig.

Krasznai János és Zsigmond Gábor


Képvásárlás hamarosan a webshopban!