Labor
Analóg hívás nagyítás

Analóg laborunkban klasszikus vagyis fekete fehér, színes (C41) és dia (E6) filmek hívásával és szkennelésével foglalkozunk

Nem tudjuk, hogy a jövőben mi lesz a virtuális terekben tárolt adatainkkal. A hagyományos nyersanyagok azonban már bizonyítottak. Tudjuk, hogy kedvenc képeinket negatívokon vagy papír nagyításokon hossszú ideig megőrizhetjük, élvezhetjük. Talán épp ezért történt, hogy a fiatalok körében újra divatba jött a tradicionális vagy analóg fotózás. Jelenleg azonban nagyon nehéz eligazodni a nem digitális fotózást választóknak. Milyen nyersanyagra? Hol? Milyen géppel? Hol kapható? És egyáltalán, hogy is működik a kémiai úton történő hívás, nagyítás? Ezekre a kérdésekre együtt egyszerre kaphat választ aki a Főfotóba látogat.

Létrejött egy sikeres, jó hangulatú hely, ahová a fotózás iránt érdeklődők bármikor bizalommal jöhetnek. A Főfotó laborjában hagyományos fotó eljárásokkal előhívott képeket kaphatsz, vagy ki is próbálhatod, meg is tanulhatod azokat a varázslatokat amik csak egy fotólaborban történhetnek meg.  


Árak a Szolgáltatások menüpontban!